U hotel „Play“ koji sada posluje u okviru Sportskog centra Iglao, 10. jula stiže grupa od 30 džudista iz Rusije. Oni će u Sportskom centru Igalo boraviti do 21. jula gdje će koristi kapacitete kompleksa za svoje redovne ljetne pripreme. Riječ je o Moskovskim džutistima svih starosnoh kategorija koji prvi put dolaze na pripreme u Herceg Novi. Ovim aranžmanom se još jednom potvrđuje opravdanost objedinjavanja ponude cijelog kompleksa SC Igalo.

„Vraćanje hotela ‘Play’ u vlasništvo Opštine i na upravljanje Sportskom centru Igalo, od samog starta daje vidljive rezultate. Poslije cijelomjesečnog boravka više od 100 djece i njihovih roditelja i trenera u okviru košarkaškog kampa Akademije Saša Grujić, sada imamo zakazan aranžman sa džudistima koji će koristi našu salu za prirpeme i boraviti u hotelu tih 11 dana. Upravo takvim uslugama mi sada možemo da budemo vrlo konkurentni na tržištu kao jedna zaokružena destinacija jer nudimo kompletan aranžman sportskim klubovima i institucijama“, kazao je direktor Sportskog centra Iglao, Radovan Ralević podsjećajući da je upravo to i bila ideja i cilj kada se krenulo u proceduru vraćanja hotela u vlasništvo Opštine.

„Smatram da je Sportski centar sa hotelom i restoranom ‘Play’ koji će raditi tokom cijele godine, već sada značajno unaprijedio cjelokupnu turističku ponudu Herceg Novog“, kazao je Ralević ističući da je restoran „Play“ otvoren za sve posjetioce ne samo za goste hotela i Sportskog centra. Ralević je takođe podsjetio da je Sportski centar, u čijem je sastavu zatvorena dvorana sa raznovrsnim kapacitetima od teretane do terena za košarku rukomet i odbojku, u prethodnom periodu uspio da svoje kapacitete obogati i novim terenom za odbojku na pijesku, te dodatnim uređenjem četiri teniska terena i tako doprinio da se u mnogome unaprijedi cjelokupna ponuda. Stoga je sada zainteresovanim klubovima i pojedincima na raspolaganju kompletan paket za pripreme, počev od smještaja, preko terena za treninge, teretane i pratećih sadržaja, do vrhunske i povoljne ishrane u restoranu.

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo