U organizaciji Sportskog centra Igalo, uz podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore, proteklog mjeseca održano je takmičenje Liga odbojke na pijesku Herceg Novog. Ovo takmičenje je okupilo veliki broj ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i u miks-dublu. Ovo je drugo takmičenje odbojke na pijesku koje je održano na terenu SC Igalo.

U konkurenciji dama prvo mjesto je pripalo ekipi “Albatros” u sastavu Nađa Bulatović i Milica Tufegdžić, koje su u finalu savladale ekipi “As” Dušanka Jocović i Natalija Obradović. Treće mjesto osvojila je ekipa “Gracioze”.

U konkurenciji muškaraca najbolja je bila ekipa “Palos Verdas” Igor Ogurlić i Špiro Vučković, koja je u finalu bila bolja od ekipe “Saturnus” Miloš Padrov i Nikola Radović. Treće mjesto pripalo je “Novljanima” u čijem sastavu su bili Goran Gojković i Marko Golubić.

U mix-dublu prvo mjesto osvojio je par Milica Tufegdžić i Marko Golubić, drugi su bili Jelena Milović i Miloš Padrov, dok su treći Nađa Bulatović i Špiro Vuković.

Najbolja igračica turnira je Nađa Bulatović, dok je najbolji igrač turnira Igor Ogurlić. Direktor Addiko banke Petar Mihailović osvajačima prvog mjesta na turniru uručio je poklon vaučer.

Koordinator odbojke na pijesku ispred Odbojkaškog saveza Crne Gore Nikola Pješčić zadovoljan je organizacijom turnira.

“Herceg Novi i Sportski centar Igalo pokazali su se kao sjajni organizatori turnira. Čestitke osvajačima priznanja i medalja. Ova manifestacija je dobila podršku od strane Odbojkaškog saveza Crne Gore i nadamo se da ćemo u narednom periodu konkurisati da u Herceg Novom organizujemo međunarodna takmičenja odbojke na pijesku”, poručuje Pješčić.

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo