Prethodnih šest dana bili smo domaćini porodici Filić iz Kragujevca – Radojici, Jasmini i njihovo desetoro djece, ali i još jedno na putu!
Sportski centar je do sada ugostio brojne sportiste, stručnjake i trenere, ali biti dobar domaćin ovoj porodici predstavljalo nam je posebno zadovoljstvo!
Filići su uživali u Herceg Novom i Igalu, kao i u sadržajima koje nudimo u Sportskom centru. Igrala se odbojka i košarka, bilo je i malog fudbala i tenisa, ali je najveće interesovanje među Filićima izazvao stoni tenis. Ne bi nas začudilo da za koju godinu na podijumu za medalje vidimo Danila, Arsenija, Filipa ili Vasilija. Sigurni smo i da će možda Teodora, Anastasija ili Simonida, takođe jednog dana svoj sportski duh uložiti za nova dostugnuća i rekorde iz oblasti sporta.
Sportski centar Igalo je vjerujemo bio dobar domaćin i svojim sadržajem i uslugom bio dobar dodatni podstrek djeci za zdravim načinom života i bavljenjem sportom.
Takođe, nadamo se i da će njihova brojna i složna zajednica biti inspiracija svima koji tek planiraju zasnivanje porodice!
Od nas, za njih, čista desetka!

Kolektiv Sportskog centra Igalo!!!

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo