Sportski centar Igalo je kako tradicija nalaže organizovao turnir u stonom tenisu. Turnir je otvoren 3. marta 2022. godine, a zatvoren  28.04.2022.godine. Na takmičenju je učestvovalo 30 učesnika, po tri člana, 10 ekipa koji su bili rasporedjeni u tri šešira. Oni su se takmičili u kategorijama: muški singl i dubl. Starosna dob učesnika turnira bila je od 12 do 70 godina.

Turnir su otvorili predstavnici Sportskog centra Igalo koji su pozdravili takmičare zahvalivši im se na interesovanju i poželivši im sreću u takmičenju. Po rasporedu su prvo bili predviđeni mečevi u grupnoj fazi.

U muškoj konkurenciji su takmičari pokazali izuzetan kvalitet. Neizvjesnost je vladala do posljednjeg trenutka i same nijanse su odlučivale pobjednika. U mečevima eliminacione faze, imali smo priliku da uživamo u veoma zanimljivoj i uzbudljivoj igri.

Liga je po prvi put u Herceg Novom izazvala veliko interesovanja gledalaca, tako da smo u takmičarskim danima imali pun foaje.

U finalu su se sastali prof. Milan Radjenović, Uroš Gugolj i Djuro Dabović protiv ekipe Zorana Vujičića.

Najbolji igrač trećeg šešira je naš sugradjanin dr. Darko Topić. Najbolji igrač drugog šešira je Dejan Barbarez. Pobjednici cjelokupne lige su profesor Milan Radjenović, Djuro Dabović i Uroš Gugolj.

Posebnu zahvalnost dugujemo kordinatoru turnira Krstu Vukoviću, sudiji Božu Ćorsoviću i promoteru turnira Zoranu Radoviću- Zući.

 

Učesnici turnira u stonom tenisu 
Darko Topić – najbolji igrač trećeg šešira
Najbolji igrač lige
Luka Karanović – najbolji igrač lige
Dejan Barbarez – najbolji igrač drugog šešira

 

 

 

 

 

 

 

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo