SPORTSKI CENTAR IGALO – Svečanim otvaranjem , sinoć je u restoranu hotela Play u Igalo otvoreno Evropsko prvenstvo u tenisu za novinare, koje je okupilo oko 40- tak učesnika iz: Slovačke, Madjarske, Srbije, Hrvatske, Italije, Njemačke, Ukrajine, Rusije, Velike Britanije, Češke, Danske, Škotske, USA, Australije, Poljske.  Takmičenje će se održati u sledećim kategorijama:

  • Apsolutna kategorija žene i muškarci
  • 50+ žene i muškarci
  • 60+ žene i muškarci
  • Dubl žene i muškarci
  • Mix dubl

Prvenstvo je otvorio podpredsjednik Opštine Herceg Novi Mirko Mustur , naglasivši da će u narednoj sedmici Herceg Novi  biti  grad tenisa , i da će učesnici uživati  u igri, gradu gdje tenis ima tradiciju. Svečanosti otvaranja prisustvovao je Sekretar za društvene djelatnosti Opštine Herceg Novi  Vasilije Ćuković koji je izvukao prve kuglice na žrebanju.

Glavni koordinator prvenstva Dado Miletić, prije otvaranja, učesnike je pozdravio poželivši im ugodan boravak u gradu pod Orjenom i Crnom Gorom, kao i dobre rezultate.

Posebnu zahvalnost dugujemo svim sponzorima koji su nas podržali u ovom velikom projektu : Opština Herceg Novi,  TSCG, TOHN, Meridianbet, Beosport, RTHN, Vodovod i kanalizacija, Pajo boats, Apartmani Beko, Hotel Kapri, Biro konto, Reklame Svijet.

 

 

 

 

 

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo