Više od 70 dječaka i djevojčica iz Kazahstana, Estonije i Srbije trenutno boravi u okviru košarkaškog kampa Saše Grujića u Sportskom centru Igalo. Akademija ovog poznatog košarkaškog stručnjaka koji više od 15 godina radi sa najvećim klubovima već osmu godinu za redom dolazi u Sportski centar Igalo. Ove godine kamp će trajati 11 dana zbog situacije koja je trenutno aktuelna u svijetu. Inače, kamp je do pojave pandemije corone trajao 45 dana i brojao je preko 150 polaznika akademije.

Po prvi put u okviru kampa ASG Saše Grujić veliki broj polaznika kao i njihovih roditelja po prvi put su na našim prostorima i ne kriju svoje oduševljenje ljepotom Boke Kororske. Grujić kaže ” da je višegodišnji kontinuitet saradnje potvrda odličnih uslova koji pruža Sportski centar Igalo i da su i polaznici i oni kao treneri prezadovoljni kompletnim aranžmanom i uslugom koje im pruža kompleks”.

U zimskom periodu po riječima Grujića u Sportskom centru Igalo boraviće juniorske ekipe na pripremama. Takodje, za sledeću sezonu ako se situacija bude odvijala po planu kamp će trajati oko 50 dana sa preko 200 polaznika.

 

ASG KAMP
ASG KAMP
ASG KAMP
ASG KAMP
ASG KAMP
ASG KAMP

 

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo