Кошаркашки клуб Приморје 1945 домаћин је Првог међународног кошаркашког турнира који ће у Спортском центру Игало окупити екипе из Србије, Босне и Херцеговине и Хрватске. На турниру ће са кошаркашима Приморја, снаге одмјерити три екипе из региона, КК Колубара из Лазаревца, екипе из Дубровника и требињског Леотара.

Тренер КК Приморје 1945 Зоран Тодоровић казао је да Приморје има кредибилитет на црногорској спортској мапи и да може да организује овакве турнире.

Зоран Тодоровић

-Очекује нас прави спектакл, добре четири екипе које се припремају за сезону и мислим да је ово добра увертира за оно што нас све очекује током године, казао је Тодоровић.

Капитен Приморја Веселин Ковачевић такође је оцијенио је да је турнир одлична прилика да се екипа уигра пред старт сезоне.

-Гледаћемо да идемо не ка некој побједи, већ ка разигравању, јер смо од скоро почели да се спремамо за сезону, казао је Ковачевић.

Новљани се у првом колу у суботу од 17 сати састају са Колубаром, док ће од 19 сати снаге одмјерити Дубровник и Требиње.
Поражени у недјељу од 12 сати играју за треће мјесто, док се финале игра од 14 часова.

Домаћин турнира Кошаркашки клуб Приморје, са измјењеним саставом у односу на прошлу сезону, представиће се домаћој публици.
Тренер Зоран Тодоровић задовољан је обављеним припремама а плаво-жути и ове сезоне гаје високе амбиције у 1. МЦКЛ, које је сваке године све јаче.
Генерална провјера пред старт сезоне, који је заказан за 8. октобар, је овог викенда на турниру у СЦ Игало.

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo