Sportski centar Igalo u saradnji sa Opštinom Herceg Novi je instalirao nov LED semafor za praćenje utakmica u sportskoj dvorani

Novi LED semafor za praćenje utakmica je nov proizvod koji će unaprijediti iskustvo gledanja sportskih događaja u Sportskom centru Igalo. Ovaj visokokvalitetni LED semafor omogućuje jasno prikazivanje rezultata, vremena i ostalih važnih informacija tokom utakmice.

Uz LED semafor dostupan je i LED ekran za prikaz sportskih rezultata. Ovaj veliki ekran omogućuje publici da prati rezultate u stvarnom vremenu te da se informiše o ključnim statističkim podacima.

Kontrolni pult je ključni dio opreme za vođenje utakmica. Ovaj sofisticirani pult omogućuje operatorima da upravljaju svim aspektima prikaza rezultata i informacija na semaforima i LED ekranima.

Sat za istek napada je važan dio opreme za dvoranske sportove. Ovaj sat omogućuje precizno praćenje vremena tokom napada ili intervala i osigurava da se utakmica odvija u skladu s pravilima i vremenom koje je predviđeno za određenu fazu igre.

Novi LED semafori, LED ekran za prikaz sportskih rezultata, pomoćni LED ekran, kontrolni pult, softver za vođenje utakmica i sat za istek napada zajedno čine snažan tim opreme koji će poboljšati iskustvo gledanja sportskih događaja i pružiti gledaocima sve potrebne informacije u realnom vremenu.

MOGUĆNOST REKLAMIRANJA PROIZVODA I USLUGA NA LED SEMAFORU!

 

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo