Direktor Sportskog centra Igalo Radovan Ralević u radnoj posjeti Sportskog rekreativnog centra Tašmajdan, Hale Pionir i ledene dvorane, otvorenih terena za fudbal, košarku, tenis.
Domaćin radne posjete je g-din Marko Popović, PR menadzer DOO Musculus koji je sa svojim timom pruzio kompletan prikaz svakog sportskog objekta.
Radna posjeta je bila organizovana u saradnji i sa tehničkim direktorom SRC Tašmajdan, g-dinom Nikolom Čađenovićem, kako bi se razmjenila iskustva i ideje o unapređenju sportskih objekata. Princip rada velikog zatvorenog bazena kao i otvorenog olimpijskog bazena uz prateće manje bazene za djecu je takođe fantastičan. Glavnu ulogu u ovoj oblasti svakako mora igrati princip ekonomičnosti i dobra organizacija rada što SRC Tašmajdan svakako posjeduje.
Hala PIONIR , renomirana sportska dvorana koja je domaćin mnogim sportskim takmičenjima i događajima. Direktor je imao priliku da se upozna sa tehničkim karakteristikama i da razgovara sa stručnim osobljem o mogućnostima za unapređenje usluga kao i funkcionisanjem objekta koji egzistira preko 50 godina.

Posjeta LEDENE DVORANE koja je jedinstvena sportska arena za klizanje. Ralević je imao priliku sastati se sa tehničkim direktorom razgovarati i upoznati infrastrukturu dvorane, uslove za treninge i takmičenja, mašinama za održavanje i slično.

Radna posjeta je bila na vrhunskom nivou u smislu razmjene znanja i ideja o unapređenju sportskih objekata. Buduća saradnja, uzajamna podrška, ovih sportskih centara će se nastaviti. Svakako je cilj da unapređuju svoje objekte i razmjenjuju svoje ideje kako bi svojim korisnicima pružili još bolje sportske usluge. Iz tog razloga, napravljeni su okvirni dogovori da u perspektivi, postoji otvorena saradnja a shodno ogromnim potencijalima koje kroz sport mogu da obezbjede oba sportska centra odnosno grada, naravno na zadovoljstvo svih.
Četvrtak je planiran za posjete fudbalskih terena i objekata.

 

 

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo