Na Spasovdanskom turniru u organizaciji Sportskog centra Igalo su učestvovale ekipe hercegnovskih klubova FK Igalo, FK Obilić, FK Orjen, FK Pomorac i gosti FA Vevčani iz Sjeverne Makedonije. Nakon dvodnevnog takmičenja najviše uspjeha imale su ekipe „Igala“ i „Orjena“ koje su igrale u finalima i osvojile po jedno prvo odnosno drugo mesto.

Pioniri FK Igalo, igrači rođeni 2010. godine i mlađi, pobedili su u finalu FK Orjen nakon boljeg izvođenja penala. U regularnom dijelu susret je završen neriješeno 1:1.

Treće mjesto za pionire u ovoj konkurenciji pripalo je ekipi FK Pomorac koja je pobjedom od 1:0 savladala ekipu FA Vevčani.

U konkurenciji petlića najuspešnija je ekipa FK Orjen koja je u finalu pobijedila vršnjake iz FK Igalo takođe nakon izvođenja penala. Regularan dio meča završen je rezultatom 1:1.

Treće mjesto u ovoj konkurenciji završeno je rezultatom 1:1 te je takođe nakon izvođenja penala ekipa FA Vevčani imala više sportske sreće od ekipe FK Obilić.

Plakete učesnicima i nagrade najboljima uručili su direktor Sportskog centra Igalo, gospodin Radovan Ralević, kao i savjetnik načelnika za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi, gospodin Mitar Kisjelica.

Organizatori turnira iz Sportskog centra Igalo najavljuju da će Spasovdanski turnir biti tradicionalan i još jednom se zahvaljuju svim igračima, trenerima, roditeljima, sportskim saradnicima, medijima i svima onima koji su na bilo koji način bili dio jednog prelijepog sportskog druženja.

 

 

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo