U Sportskom centru Igalo završen je peti Međunarodni stonoteniski turnir “Herceg Novi Joola open 2024” sa 170 takmičara iz Austrije, Njemačke, Mađarske, Srbije, Hrvatske, BiH, Sjeverne Makedonije, Albanije i Crne Gore.

Prethodnog vikenda mogli smo da gledamo vrhunski stoni tenis u svim kategorijama, od najmlađih do seniora.

Mlađi takmičari stonoteniskog kluba “Novi” bili su uspješni.

Uroš Mrkajić (9) prvi do 11 godina, Milan Vučetić(10) treći do 15 godina, Kalina Božović(11) druga do 13 godina i Jakša Krivokapić (16) drugi do 19 godina.

Među seniorima prvi je bio Frane Kojić iz Wiener Neustadt Austria , drugi Marko Jevtović iz Crvene Zvezde, a dva treća mjesta su zauzeli iz STK “Novi” Filip Radović i Filip Radulović

Od seniorki prvo mjesto je osvojila Aneta Maksuti iz STK “Novi Sad” drugo mjesto Monika Knežević iz STK “Novi” a dva treća mjesta su zauzele Reka Bezeg iz STK”Novi Sad” i Kristina Šebek iz kluba “Budućnost” Podgorica.

 

Fond nagrada bio je 8000 eura (3000 u sportskoj opremi Njemačkog brenda Joola za najmlađe takmičare i 5000 novčanih nagrada za seniorke i seniore)

Nagrade su uručili Tanja Mrkaić, zamjenica direktorke Turističke organizacije Herceg Novi, Mitar Kisjelica sekretar za sport i društvene djelatnosti i Vladimir Samsonov iz Bjelorusije, bivši evropski i svijetski prvak.

Za naše stonotenisre slijedi pauza pa nastavak treninga i pripreme za turnire u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

 

Direktor Sportskog centra Igalo, gospodin Radovan Ralević uručio je gospodinu Ranku Boci plaketu za ostvarene sportske ciljeve u sezoni 2023/24 i doprinos u razvoju i promociji sporta.

 

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo