Menadžment Sportskog centra Igalo na čelu sa direktorom Ralevićem je na veliko zadovoljstvo svih, dogovorio početak jedne fine saradnje kojoj je predhodila i jasna vizija direktora centra za edukaciju trenera FSCG, gospodina Nika Raičkovića, da jedna od potencijalnih destinacija za ovaj program bude baš Herceg Novi i naše Društvo.

Centar za edukaciju trenera Fudbalskog saveza Crne Gore održao je u Sportskom centru Igalo, Hotelu i restoranu “Play” školovanje četvrte generacije polaznika za UEFA „C“ licencu.

U periodu od 21. – 24. 06. 2024.godine kroz predavanja, radionice i praktičan rad na novom terenu za mali fudbal, kandidati su sticali znanje i prolazili kroz sistem rada prvog semestra, centra za edukaciju trenera FSCG.

Centar za edukaciju trenera FSCG čine direktor Centra za edukaciju trenera Dr Niko Raičković koji je uz jednog od vodećih predavača profesora i sekretara gospodina Borisa Ljuticu, prisutne edukovao u prethodnom periodu i uputio u sistem i način daljeg rada. Pored njih, predavači su bili još i gospodin Dragoje Leković, Dr. Predrag Maraš, Profesor Radoje Novović, Dr. Kosta Goranović i gospodin Božo Ćorsović.

Ovo je samo jedan u nizu projekata koje DOO Sportski centar Igalo u saradnji sa FSCG planira da realizuje u budućnosti.

Zahvaljujemo se CET FSCG na ukazanom povjerenju i radujemo daljoj saradnji.

 

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo