Sportski centar Igalo ugostio je visoke zvaničnike Bodybuilding i Fitness Saveza Crne Gore. Među njima su bili predsjednik komisije gospodin Vladan Lakić, predsjednik BFSCG Dražen Vujošević, sekretar za društvenu djelatnost i međunarodnu saradnju gospodin Mitar Kisjelica sa saradnicom Marinom Vukalović. Domaćini su bili direktor SC Igalo Radovan Ralević i menadzer SC Dragan Korović.

U toku smo pregovora i želimo izraziti našu iskrenu želju za uspostavljanjem saradnje i podrške u vezi sa organizacijom prestižnog događaja – WORLD INTERCONTINENTAL CUP 2024 u bodibildingu i fitnesu.

World Intercontinental Cup 2024, koje se organizuje prvi put u Evropi, predstavlja značajan korak kako za bodibilding i fitnes zajednicu, tako i za turizam u Herceg Novom. Ovaj događaj je u organizaciji prestižne IFBB federacije koja se može pohvaliti dugom tradicijom od 1946. godine. Imajući u vidu visoke standarde IFBB-a, nakon velikog zalaganja i uloženog truda, Crnogorski Bodibilding i Fitnes Savez dobio je čast biti domaćin ovog takmičenja.

Očekuje se da će World Intercontinental Cup 2024 okupiti najbolje takmičare iz oko 20 zemalja, a ukupan broj učesnika se procenjuje na 500. Očekuje se prisustvo predsjednika Svjetske federacije Dr. Rafaela Santohe, kao i predsjednika Katalonske Opštine Santa Suzane, gospodina Džuana Kampolijera.

Važno je napomenuti da je jedan od počasnih članova IFBB federacije legendarni Arnold Schwarzenegger, čiji kontinuirani interes za svjetske kupove doprinosi prestižu ovog takmičenja.

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo