BD Academy je po prvi put na ovim prostorima organizovala košarkaški kamp u Sportskom Centru Igalo, koji je okupio mlade talente iz različitih krajeva sveta. Tokom perioda od 2. do 7. aprila 2024. godine, kamp je pružio nezaboravno iskustvo za djecu uzrasta do 15 godina iz Velike Britanije, Dubaija, Malte i naravno Crne Gore.

Pod budnim okom stručnih trenera iz Crne Gore i Velike Britanije, mladi košarkaši su imali priliku da unaprijede svoje veštine i tehnike igre. Svaki dan kampa bio je ispunjen dinamičnim treningom, prijateljskim utakmicama i individualnim savjetima, pružajući učesnicima ne samo sportsko, već i edukativno iskustvo.

Atmosfera kampa bila je puna entuzijazma i energije, dok su mladi talenti djelili svoju ljubav prema košarci i stvarali nova prijateljstva. Ovaj kamp nije samo pružio priliku za sportsko usavršavanje, već je takođe bio prostor za kulturnu razmjenu i međusobno učenje.

BD Academy košarkaški kamp u Sportskom Centru Igalo predstavlja samo početak jedne inspirativne sportske priče. Radujemo se budućim događajima koji će nastaviti da okupljaju mlade talente i promovišu ljubav prema košarci.

Organizator i direktor BDA je gospodin Branislav – Bane Vuković, kojemu se ovim putem zahvaljujemo na odličnoj saradnji i nadamo se da će BDA kamp postati tradicija u SC Igalo.

 

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo