Veliko zadovoljstvo nam je objaviti da smo i ove godine domaćini košarkaškog kampa Saše Grujića. Kamp koji ima međunarodni karakter, okuplja talentovane mlade košarkaše iz različitih dijelova svijeta.

Ovogodišnji kamp broji ukupno 120 učesnika, koji dolaze iz raznih zemalja. Kamp će trajati punih 14 dana.

Izuzetno smo ponosni što imamo učesnike iz Srbije, Ukrajine, Rusije,Estonije, Bugarske, Koreje, Kazahstana, Slovenije, Kine i Gruzije, što samo potvrđuje međunarodnu reputaciju kampa. Svaki učesnik će imati priliku da se upozna s različitim stilovima igre i kulturama, te će imati jedinstvenu priliku da uspostave prijateljstva s košarkašima iz drugih zemalja.

Kamp će se održati u trajanju od dvije nedelja, pružajući učesnicima intenzivne treninge, utakmice  koje će biti vođene od strane vrhunskih trenera i instruktora. Saša Grujić, poznati košarkaški trener s bogatim iskustvom, će biti glavni trener kampa i vodiće učesnike kroz različite aspekte košarkaške igre.

Ovaj međunarodni košarkaški kamp predstavlja sjajnu priliku za sve učesnike da unaprijede svoje vještine, steknu nezaboravno iskustvo i razviju međunarodne veze u košarkaškoj zajednici. Vjerujemo da će kamp biti uspješan i da će svi učesnici imati nezaboravno iskustvo.

 

CategoryNovosti
Copyright (c) 2017-2018 Sportski Centar Igalo